Satisfaction

Asslamualaikom! Alhamdulillah, setelah setahun kat MMPT, form 3 kini sudah MERDEKA. Rasa puas hati sebab PMR dah habes bapa hari lepas. Kami la ni dok tengah bebas & macam macam rancangan la yang kami rancang tapi waktu kat umah laa.. Kat sekolah pon ada rancangan, tapi banyak dari cikgu. Kesempatan ni nak ucap tima kasih kat semua cikgu cikgu kat sekolah tambah tambah lagi cikgu kelas kami sendiri laa, teacher Rodiah. Tahun depan ramai yang nak pindah. Form 4 nanti ramai yang da x dak kat MMPT. Fuhh~ msti x best. Aku pon ada keinginan nak pindah gak, tapi kena tunggu result dulu laa baru taw camna.

2 comments:

anonymous? said...

tengok amar tu. macam berdiri betoi2. HAHA

.:AMIRUL_TSUYOSHI:. said...

haha... lompat lah